Port Glamping Menarik di Lenggong,Perak | Sumpitan Glamping

‘Glamour Camping’ atau lebih popular dikenali sebagai glamping kali ini adalah sebuah glamping yang baru dibuka pada tahun 2020 terletak di negeri Perak atau lebih spesifiknya lagi di Lenggong.

SUMPITAN GLAMPING, LENGGONG

Penginapan disini memang menarik, di mana anda bakal berpeluang merasai pengalaman bermalam di glampsite yang dilengkapi dengan tilam tebal, tandas di luar, surau, dapur, pantry tepi sungai dan campfire.

Lebih menarik, setiap khemah juga tersedia dengan kemudahan seperti kipas air cooler, plug untuk mengecas telefon dan 2 buah lampu. Kemudahan yang disediakan memang cukup lengkap dan anda tidak perlu risau tentang keselesaan.

Sumpitan Glamping ini selain menawarkan percutian dalam khemah yang selesa di tepi kawasan air sungai yang jernih dan dikelilingi pokok-pokok menghijau, anda juga pastinya dapat merasai ketenangan serta kedamaian yang sukar diperolehi dari tempat lain. Kesibukan kota yang memeningkan akan hilang setelah anda tiba dan menginap serta bermalam di Sumpitan Glamping ini.

Malah, kalau anda ingin membuat aktiviti piknik atau barbeku bersama keluarga dan rakan-rakan juga ada disediakan kemudahan pit dan arang.

Untuk ketahui info lanjut berkenaan Sumpitan Glamping ini, anda boleh melihat lebih lanjut di laman Facebook & Instagram mereka.

SUMPITAN GLAMPING

Lokasi : Sumpitan Glamping, Kampung Sumpitan, 33420 Lenggong, Perak
Laman Web : https://www.instagram.com/sumpitan_glamping/
Tempahan : Whatsapp 0138571561

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *